آموزش تصویری درست کردن کباب کوبیده در ماهی تابه

آموزش تصویری درست کردن کباب کوبیده در ماهی تابه

آموزش تصویری درست کردن کباب کوبیده در ماهی تابه

با توجه به ساخت خانه های امروزی که همه استوانه ای شکل و بدون حیات هست و افراد نمی توانند کباب را روی آتش درست کنند در این جا روش درست کردن کباب کوبیده را در ماهی تابه آموزش می دهیم .

مواد لازم:
گوشت قلوه گاه گوسفندی ۷۰۰ گرم

گوشت لخت گوساله ۳۰۰ گرم

پیاز درشت ۲ عدد رنده شده و آب گرفته

زرده تخم مرغ ۱ عدد دلخواه

پودر نان ۱ قاشق غذا خوری  دلخواه

ورز  به میزان زیاد!!!

طرز تهیه کباب کوبیده در ماهی تابه:
مهمترین چیز توی کباب کوبیده چیه؟؟ گوشت اونه.
ترکیب درصد گوشت ها با هم و انتخاب صحیح گوشت خیلی مهمه.
همونطور که همتون می دونید گوشت مناسب برای کباب کوبیده قلوه گاه هست.
البته با ترکیب گوشت گوساله.
به نسبت ۷۰ به ۳۰٫
۷۰ درصد ش قلوه گاه گوسفندی و ۳۰ درصدم گوشت لخت گوساله.
دو بار چرخ بشه  و ورز هم خیلی مهمه.
نکته بعدی پیاز آب گرفته هست.
حتما آبش رو بگیرید تا کباب از روی سیخ نریزه. البته برای این مدل که توی تابه درست می شه کمی از آب پیازم بهش بزنید تا زمان سرخ شدن زیادی خشک نشه.
استفاده از ۱ قاشق پودر نان یا ۱ زرده هم دلخواه هست من نزدم.
اما نکته بعدی فرم دادن کباب کوبیده ست که توی یه پست که آموزش کوبیده داریم مفصلا بهش می رسیم اما برای این پست من از این وسیله ارزون قیمت و دم دستی استفاده کردم که گزینه خوبیه و فرم خوبی به کباب هامون میده. این قالب ها خیلی ارزونه و یادمه من اینو هزار و پونصد تومان خریدم. و این مدل کوچیکشه و یه مدل بلند ترم داره. وسیله خوبیه پیشنهاد می کنم ازش تو خونه داشته باشید
طرز کار باهاش اسونه و روی جعبه توضیح داره
اما این نکته رو هم اضافه کنم که من سیخ های کوچیک مخصوص فری یا ماهی تابه ایم توی اثاث کشی نیست شدن و نتونستم هنوز برم دوباره بگیرم. همون سیخ های استیل برای جوجه یا کوبیده که کوتاهند و توی فر وتابه جا می شند. شما اگه دارید وسط کبابتون همونطور که روی بسته این دستگاه کباب زن نوشته قرار بدید تا کیفیت کبابتون بهتر بشه.
چون داغ شدن اون سیخ و حرارتش از داخل کبابتون رو زود می پزه و نمیگذاره که اب کباب کشیده بشه و مغزش سفت بشه
همه رو به همین ترتیب درست کنید و توی تابه بچینید.

میتونید کف تابه رو خیلی خیلی کم چرب کنید و همینطور روی کباب ها رو و در فر داغ بگذارید و تند تند چک کنید تا نسوزه
من با روش تابه ایش بیشتر پسندیدم.
به نظرم توی فر کمی خشک می شه.
کباب هاتون رو توی تابه بچینید و به تابه کمی روغن اضافه کنید و روی گاز مثل کباب تابه ای سرخشون کنید و با کته ایرونی اصیل نوش جان کنید…
من با نصف مقدار مواد داده شده کار کردم. و ۵ سیخ کباب کوبیده کوچولو داشتم .
این غذا اگه گوشتش رو از قبل آماده کرده باشید جزو غذاهای تنبلونه و سریع می شه.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: آشپزی ودرس کردن دسرو .غیره ، ،
برچسب‌ها: